Metacam fungerar :)

Alf verkar inte ha ont längre. Han knorrar inte när vi lyft honom och han viftar på svansen, ligger på rygg och spretar med alla benen åt olika håll. Han stretchar kroppen som han brukar, först “bugar” han och sen släpar han bakbenen efter sig. Det ser roligt ut. Dock så får han hålla sig till sin hage, som en liten ponny 🙂 För säkerhetsskull. Skönt att han inte verkar ha ont!

Idag var vi hundvakt åt Alma och Elsa. Svårt kan man tänka sig när man har en sjukling hemma. Men det har gått bra. Vi köpte hem ben så det var lugnt inne. Visst kanske Alf rört på sig liiite mer än vad han borde men det känns så svårt att bara ha honom i stillet till 100 %. Han springer ju inte, och han får inte gå långa promenader. Han får inte hoppa (även om han i ett obevakat ögonblick hoppat upp i soffan :-/) eller busa med kompisar. Inne ligger han ju ändå mest och sover. Han går till köket och matskålen/vattnet nån gång men sen ligger han stilla. Vi har filtar och kuddar överallt så han ska ha det bekvämt. Vi har en hage inne också när vi inte kan sitta med honom så han inte far upp i soffan. Han håller modet uppe 🙂

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.