Sopberget

Usch va ledsna vi blev idag på promenaden. Tog stigen upp till en grillplats på området. Där möttes vi av en soptipp. Halvbrända plastmöbler, sopor, glas, fällda tallar och allt möjligt skit låg huller om buller. Bara ta en omväg tillbaka. Vill man bo i ett u-land eller vad är det frågan om? Alla slänger sina sopor på gatan?! Är det okej för mig att slänga mina sopor utanför deras lägenheter, för där tycker ju jag att dom kan ligga, det stör ju inte mig?! Jäkla uslingar!

Hunden och djuren får lida, vi som bor här kan inte njuta av att gå och grilla där uppe. Grattis, väldigt begåvat gjort!

Tycker föräldrar har misslyckats totalt med uppfostran om man inte lärt sina barn ta upp skräpet efter sig! Även tonåringar och studenter klarar av detta! Faktiskt! Jag har varit både och och det gick utmärkt. Varken jag eller mina kompisar betedde oss så.

Håll Sverige rent!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.