1 Aprilutställning

Alf fick HP och BIR idag på utställningen 🙂 En bra domare som lät honom få lite tid och godis på bordet där han är obekväm. När han rör sig går han ju väldigt bra! Dessutom står det “välvisad” i diplomet 😉 Alf skulle nog föredra om det hela började med att han fick gå runt, då slappnar han av. Kanske skulle han då inte vara lika rädd på bordet?

Matte försökte hålla ut i den kalla isladan men ryggen (diskbråcket) höll inte för kylan och sitta still. Så vi stannade inte till finalen.

Det är dessutom så skönt att följa med när kompisarna ställer sina havanaiser. Där är det inga prydnadshundar inte. De fick springa i skogen innan de skulle visas! Där har cruftvinnaren nåt att lära sig av 😉

Bra premiär!

Kall ishall:

PS. Dagens aprilskämt i tidningen verkar vara chipmärkning av vapen som talar om var och när vapnet används. Datainspektionen ska vara tveksamma till denna metod som påstås vara nya vapnet mot tjuvjägare.

I DN verkar Apple (bolaget) ha köpt en grekisk ö.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Utställningar | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.