Leksakstestare finnes!

Ja det här med hundleksaker är ju spännande. Alf slaktar alla leksaker han har inom 1 vecka-1månad. vi har köpt dyra saker på Djurmagazinet (100 kr  och uppåt) och vi har prövat billigare leksaker. Allt ryker! Så om det finns någon leksakstillverkare där ute som vill tax-säkra sina leksaker så ställer vi mer än gärna upp som produkttestare!

Den enda leksaken som hittills överlevt är en bitring som är gjord för typ rottweilers och ska vara tigertestad. Dock är den lite för stor för Alf att släpa på. Han försöker men tappar intresset efter ett tag.

Alfs favoriter är:

  • Mjuk (gosedjur) som gärna ser ut som honom själv. Favoriten var en apa som var lång, brun och smal. Dock trasade han sönder den ganska snabbt
  • Piper
  • repleksaker med knutar
  • gummidjur som piper

Mjukdjuren sover Alf med. Han hämtar dom från sin leklåda på kvällen och släpar upp dom i sängen. Där ligger han och smågnager på den. Man hör ett pip är och ett pip där. Sen somnar han med den i munnen.

Vi väntar med spänning på uppdrag! Överlever de en månad hos oss då är de nog taxsäkra 😉

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.