Lekgruff

Att gå ut med två hundar samtidigt är lite trixit. Idag har vi tränat på att båda inte kan gå först. Sigge tyckte det var lite jobbigt att inte få vara längst fram. Han pep och skällde så fort han inte var först. Då fick han träna en stund på att gå bakom. Sen var det Alfs tur.

Sigge och Alf kan leva ihop. Båda har dock lite svårt att läsa av hundsignaler. Nyss skulle Alf leka med sin giraff så matte tog den och busade med Alf. Då kom Sigge springade och ville se vad allt stohej var om. Antagligen ville Sigge också leka men hans lekmorr tolkade Alf som gruff. Sigge och Alf slåss inte men morrar och gruffar på varandra, sen är det över och dom går och lägger sig i varsitt hörn. Ingen av dom vaktar saker eller ben/mat och det är ju bra men de vet inte hur de ska leka/umgås med varandra. Ofta ligger de på varsin matta och sover eller biter i nåt. Nu är dom trötta och sover…

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.