Nya grannar

Dagen började med två magsjuka hundar. De är pigga och glada och åt frukost med god aptit men det rinner ur dom om man säger så. Det blir fasta resten av dagen för dessa herrar så får vi se om de blir bättre. Annars blir det skonkost och Procolin.

Sen åkte vi ut till vår nya tomt och träffade våra nya grannar, så vi presenterade oss. Det är ju bra att veta vilka de är och skapa en god relation inför inflyttningen. Just nu känns det som att allt står stilla. Vi har skrivit alla papper, banken har betalat första delbetalningen och lagfart är inlämnat och betalat. Hoppas dom börjar ta ner träden till veckan. Även om det är mycket snö ute så vill man att det ska börja hända något så vi får en känsla av att vi ska flytta till ett eget hus.

Som extraprojekt har jag en förhoppning om att vi ska kunna göra ett sånt här matsalsbord i sommar som skulle passa perfekt i huset. Finns så klart att köpa färdiga för 1000-tals kronor men det borde vara billigare att göra själv men framför allt roligare att ha något man gjort för egen hand. Har du tillverkat något eget?

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.