Planer

Nosework kursen är tidigarelagd så redan 11 april ska vi gå den! Igår skrev vi alla papper med banken så vårt nya hus kan börja byggas. Bankerna är ju dock bra på att glömma att informera om alla extra avgifter som tillkommer under byggtiden.

Imorgon ska vi ut på tomten och titta hur det ser ut och hur vi vill ha det. Kommer bli spännande men mycket att göra. Vi måste ju sälja vår lägenhet också så det är flyttstäd och visningsplanering på gång. Har varit med tre vändor skräp idag till återvinningen. Man blir lite irriterad när man ser en i kommunen högt uppsatt chef som slänger hela möbler istället för att ge det till återvinningen där de rustar upp och säljer. Bör inte dom föregå med gott exempel?

Så här har d sett ut i några dagar hos oss. Packar och packar. Inflytt i nya huset blir i oktober/november. Hur mycket saker man har och behöver man allt? Skänker alltid till återvinning.

IMG_20150321_130719

Har helt missat killen Jon Henrik Fjällgren (ser sällan talang och såna program) så jag har lyssnat ikapp på youtube nu och herregud, tårarna rinner. Vilken fantastisk gåva han har.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.