Att lägga sig i

Facebook på gott och ont. Är med i lite olika grupper där, bland annat en organisation som bara hjälper taxar i USA. Det är så tragiskt hur det förekommer så omfattande vanvård i andra länder, en skala som är otänkbart för oss även om det förekommer här också.

Såg hur de i veckan räddat ett 20 tal små taxar från vidriga förhållande. De ber jämt om bidrag för att klara veterinärräkningarna som det medför att rädda dessa hundar. Sånt kan få en att må riktigt dåligt.

Blir så engagerad i saker och husse frågade idag varför jag orkar bry mig så? Ja, kan bara inte hålla tyst när jag ser något jag inte gillar eller tycker är fel. Har ingen ambition att pracka på andra min åsikt men delger den för att visa att det finns en annan sida till saker och ting.

Som idag, reagerade på att någon hade köpt och rekommenderade andra att köpa antiskallhalsband. De som följt bloggen vet att vi absolut inte kan stödja såna tortyrverktyg. Skrev vänligt men bestmämt att jag avråder från dessa hjälpmedel och varför de är så skadliga. Sen får personen göra sig en egen uppfattning för det går inte tvinga någon att ändra sig men däremot kan man kanske ge dem en tankeställare som gör att de senare ändrar uppfattning.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Ett svar på ”Att lägga sig i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.