Nytt syprojekt

Försöker komma på någon bra, enkel modell av väst/sele att sy i reflexmaterial nu till hösten. Det börjar bli riktigt mörkt.

Funderat på en sån där hurtta liknande modell med dragkedja  på ryggen, men är dom besvärliga att sätta på? Dom ser snygga ut.

Matte ska även sy Alf en fleeceoverall! Japp ni hörde rätt. Till vintern när det är kallt, då han vägrar gå ut så ska han få en fleeceoverall. En sån där som man egentligen har till nakenhundar och andra frusna raser. Alf skulle lika gärna kunna vara en nakenhund så som han fryser! Han gillar ju dessutom kläder så.

Det ska även bli två nya halsband, halvstryp. De vi har haft har försvunnit 😉 Alla hundvakterna har varsitt (x2) exemplar ifall vi kommer på besök och de vill gå ut med hundarna på en snabb promenad. Enkelt med halvstryp då.

Sen har vi fått ett jättefin tyg av “mormor” som ska bli hundbäddar 🙂 Racermotiv. Snygga kommer dom att bli. Det har försvunnit en bädd härifrån till stugan så att Theo har någonstans att sova.

Förslag (mönster) mottages.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.