Asien startar sjuka “trender”

Tidigare har vi läst om och sett bilder på hur japaner och kineser kan klä ut och färga och forma om sina hundar till vad som helst. Gulligt kan en del tycka, hunden tar inte fysisk skada kan andra tycka. Jag säger – låt djur vara djur! Vill man klä ut och färga så köp en leksak istället.

Senaste, sjuka, “trenden” är att dessa människor tvingar på djuren underkläder. Galet och ja, djurplågeri. Låt för tusan djuren slippa allt de vi människor hittar på vad gäller kläder, moder och ritualer. Djur är inte människor och låt dom för guds skull slippa bli det. Se mer här. Protesterar gärna på nåt sätt om vi kan!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Asien startar sjuka “trender””

 1. Eva H

  Det må låta både fördomsfullt och annat… Men asiater o djur går sällan helt ihop i mitt huvud. Äter de inte upp dem för att de inbillar sig få bot för ett eller annat så ska de, som du säger, göra om dem.
  Rent vidrigt!
  Men tas “trenden” upp av någon tillräckligt “berömd” så har vi snart ett gäng “vavva-tjejer” (kan ju vara andra raser också) som hakar på. För det är ju “SÅÅÅÅÅ gulligt!!!”
  Ursäkta, men jag blir något lite, en anings uns, smått upprörd över sådana där dumheter:)
  (Har faktiskt aldrig ens haft overall eller annat på mina fullpälsade amrisar. NU har Jesper haft täcke en del i vinter o förra. Men han är gammal och har mindre med underhudsfett kvar.)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.