Båttur och skotträning

Idag har vi varit på en heldag på Klubbvikens havsbad. Tog husses båt dit med en arbetskompis till matte. Solade, badade och promenerade på ön. Efter flera timmar i gassande sol med ljumma vindar så fick Alf för sig att rejsa mot fåglar. Två rejs hann det bli innan vi fick fatt i han! Tokiga lilla hund! 🙂

Havsbad

Havet utanför Luleå

Fågelhunden

När vi sen kom i land så gick vi ett spår på eftermiddagen. Alfs första spår som legat i 24 timmar. Han spårar säkert och klarade den svåraste delen (trodde matte iaf) med återgång och bloduppehåll. Däremot verkade han tappa spåret vid två tillfällen men det redde ut sig och han hittade lyckligt en klöv i skogen!! Sen bar han den till bilen, vägrade släppa den 🙂 Trött hund fick på hemvägen stanna till vid skjutbanan. Vi stannade utanför grindarna medan dom sköt och gick sakta närmare. Alf reagerade inte det minsta trots höga smällar. Till slut stod vi på parkeringen och tittade på jaktlaget som sköt. Alf kommer nog att klara ett öppenspår efter det här.

Alf med sin klöv

Älgbanan

Nu ska husse å matte på bio Transformers 3D, 140 kr/biljett! Det är ju hutlöst! Kommer ihåg när bio kostade 60 kr. Då hade man råd med en popcorn också….

Hej hopp igelkott!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.