Vila och smärtstillande

Veterinären trodde smärtan kommer från ryggen. Hon ville inte göra en röntgen i det akuta skedet för OM det är ett diskbråck så kan det bli värre av muskelavslappnande och massa rörelser och vinklar för att få en bra bild. Röntgen hade ändå inte förändrat ordinationen; vila 3 veckor och smärtstillande medicin i form av metacam. Vi ska på återbesök om tre veckor, har det inte blivit bättre då misstänker veterinären diskbråck och det blir röntgen. Om han skulle bli bra under dessa tre veckor så kan det vara muskulärt. Besöket och medicinen gick på 700 kr! Alltså inte alls farligt dyrt. Det kostar inte ofantliga summor pengar att ta hunden till veterinären. Har man den dessutom försäkrad så klarar man sig.

Det är så konstigt. Ibland så verkar han frisk och helt normal. Sen kan han få svårt att gå igen och man ser att han får ont när man lyfter i honom.

Krya på dig Alfen!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.