Välkommen!

Det här är bloggen om livet med två taxar som startade 2010. Alf och Theo fick somna in en fredag i mars 2022 då kropparna inte orkade mer, de fick gå tillsammans hos vår veterinär i byn. Vi har skrivit om det som intresserar, irriterar, roar eller gläder oss. Bloggen har blivit lite av en dagbok för oss, att följa våra framsteg och bakslag, tokigheter och äventyr. Vi hoppas även kunna inspirera andra i ämnen som berör livet med hund. Du hittar mer information om huvudpersonerna i menyn ovanför.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram eller Youtube. Du hittar länkarna högst upp och längst ner på sidan. Ge oss gärna feedback genom inlägg i antingen bloggen eller i gästboken. Det glädjer oss. Tills vi ses igen! 🙂

OM VÅRA BILDER/FILMER
Vi hoppas att Ni respekterar att alla bilder och filmer som vi själva producerat i bloggen tillhör oss (©www.echosierra.se) och får inte kopieras, spridas, delas eller på annat sätt användas utan vårt medgivande. Om du är intresserad av våra bilder/filmer är du välkommen att höra av dig via gästboken.

Ni får gärna länka till bloggen eller ett inlägg. Lämna gärna en kommentar om du kikar förbi.

Blogginläggen kommer löpande i nyast först, se nedan.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Uppdateringar och märkt av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.